Ημερίδα του Mediterranean College για τις ΑΠΕ – Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας «Το #meta της Ενέργειας στην Ελλάδα», που διοργανώνεται από το Mediterranean College, στο πλαίσιο έναρξης του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και την υποστήριξη του ΕΣΜΥΕ, της ΕΛΕΤΑΕΝ και της ΕΛΕΑΒΙΟΜ ενώ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω YouTube μεταξύ 17:00 – 20:00.

Σημαντικοί ομιλητές και διακεκριμένοι επιστήμονες θα συμμετάσχουν στις εργασίες της, μεταξύ των οποίων και ο κ. Βασιλικός Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του «ΕΣΜΥΕ», ο οποίος θα συμμετέχει στο Session 2  – Οι ΑΠΕ ως τεχνολογική πρόκληση και ως δυνατότητα. Τον συντονισμό της έχει αναλάβει ο κ. Θοδωρής Παναγούλης, Δημοσιογράφος & Γεν. Διευθυντής του Energypress.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Mediterranean College https://www.medcollege.edu.gr/ananeosimes-piges-energeias/.