Ημερίδας της ΠΕΔ Θεσσαλίας – Το Υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας – 20 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με θέμα «Το Υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας» το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00π.μ. στη Λάρισα στο ξενοδοχείο IMPERIAL.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας ενώ θα μιλήσουν ακόμη ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας Κλίματος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας κ. Γιώργος Κρεμλής και θα τοποθετηθούν επίσης με εισηγήσεις τους μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων.

Την ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.gmstudio.online/ είτε διά ζώσης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό του ιού SARS-CoV-2.