ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ για την 7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση / διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. στις 16.05.2015 σε Αθήνα & Αριδαία Πέλλας

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την 7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Ε.Τ.Γ.Σ), για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης και τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρονική περίοδο 2015-2016, που αμφότερα θα διεξαχθούν στις 16 Μαίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρες:

  • 10:00 π.μ. στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43)  και
  • 19:00 μ.μ. στην Αριδαία Πέλλας, όπου και η Έδρα του «Ε.Σ.Μ.Υ.Ε.». Σας ενημερώνουμε ότι  η Γ.Σ. θα γίνει στο κέντρο “Δασάκι” στην Αριδαία και όχι στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τον όρο 21.9 του καταστατικού του ΕΣΜΥΕ, για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη φυσική παρουσία του κάθε μέλους. Δηλαδή, μόνο για την ψήφο, δεν ισχύουν οι εξουσιοδοτήσεις.

 

Ο Σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει μειωμένες τιμές για τη διαμονή των μελών του σε ξενοδοχεία της περιοχής των Λουτρών Λουτρακίου (Πόζαρ) που ανήκουν σε μέλη του Συνδέσμου & στο Ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43).

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Ξενοδοχείο «ELITON»   

Λουτράκι Αριδαίας

http://www.hoteleliton.gr/

  • Ξενοδοχείο «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ»

Λουτράκι Αριδαίας

http://www.hotelparadosiako.com/

  • Ξενοδοχείο  «NOΣΤΟΣ»

Λουτράκι Αριδαίας

http://www.hotel-nostos.com

  • Ξενοδοχείο President 

Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα

http://www.president.gr/

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για την ευώδοση των σκοπών του Συνδέσμου.