Έκθεση Summit Energy Forward, 12-14 Μαϊου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022

Στις 12-14 Μαΐου 2022 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκθεση ENERGY FORWARD 2022. Η έκθεση αυτή αφορά στην Ενέργεια και την Κλιματική αλλαγή, θα αποτελέσει την κορυφαία Διεθνή συνάντηση θεσμών και εταιριών, στην Ελλάδα ενώ στόχος της διοργάνωσης είναι να θέσει τα θεμέλια των μελλοντικών θεσμικών αποφάσεων που θα οδηγήσουν τον κόσμο σε μια πιο «πράσινη» πραγματικότητα, να θέσει τις πολιτικές που θα βοηθήσουν τις κυβερνήσεις, τις εταιρίες και τους θεσμούς να υιοθετήσουν ενέργειες περιβαλλοντικής φιλοσοφίας και τελικά να εγείρει εκείνα τα ζητήματα που θα αλλάξουν τις ανάγκες του σήμερα και θα γίνουν ένα κράμα των λαμπρότερων μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών θα υλοποιηθούν:

  • Υψηλού επιπέδου Κυβερνητική και Θεσμική Σύσκεψη Κορυφής, με ομιλητές από μεγάλα Κυβερνητικά και Επιχειρηματικά Ιδρύματα.
  • Εμπορική έκθεση με εκθεσιακό χώρο άνω των 4.000 τμ, όπου Φορείς του Δημόσιου Τομέα, εταιρείες, νεοφυείς επιχειρήσεις μαζί με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  • Μοναδικές ευκαιρίες για αποτελεσματικές συναντήσεις Β2Β & B2G μεταξύ εταιρειών, επαγγελματιών και Κυβερνήσεων.
  • Εκπρόσωποι από περισσότερες από 30 χώρες που δραστηριοποιούνται ουσιαστικά στον τομέα της Ενέργειας & της Κλιματικής Αλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετοχή και για εγγραφή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της έκθεσης www.energyforward.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους διοργανωτές στο 210 – 2626267. Για τα μέλη του ΕΣΜΥΕ θα ισχύσουν προνομιακές τιμές συμμετοχής.