Ε.Σ.Μ.Υ.Ε. Forum - Εγγραφή

To “ΕΣΜΥΕ Forum” διέπεται από τους παρακάτω κανόνες συμμετοχής και παρακαλείστε να τους διαβάσετε πριν δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “ΕΣΜΥΕ Forum”.

Με την πρόσβαση σας στο “ΕΣΜΥΕ Forum”:
• Δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούμε μη δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και μη χρησιμοποιήσετε το “ΕΣΜΥΕ Forum”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “ΕΣΜΥΕ Forum” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.
• Δέχεστε να μη δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό ή οτιδήποτε άλλο που πιθανόν να παραβιάζει νόμους είτε της χώρας, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων.
• Δέχεστε ότι το “ΕΣΜΥΕ Forum” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει.
• Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης κάποιου μέλους στους κανόνες αυτούς, τότε δέχεται παρατήρηση (δημόσια ή/και σε προσωπικό μήνυμα) από το “ΕΣΜΥΕ Forum”.

Κανόνες Συμμετοχής
1. Επιδιώκουμε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα σε μηνύματα και τίτλους.
2. Αναρτούμε ουσιώδη μηνύματα.
3. Πριν ανοίξουμε καινούργιο θέμα χρησιμοποιούμε την αναζήτηση.
4. Προσέχουμε να ανοίγουμε το θέμα στη σωστή θεματική κατηγορία.
5. Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις στο ίδιο θέμα.
6. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις.
7. Έχουμε καλή συμπεριφορά, επιδιώκουμε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και την ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις.
8. Προσέχουμε να μην παραβιάζουμε την νομοθεσία.
9. Διατηρούμε μόνο έναν λογαριασμό χρήστη, στον οποίο χρησιμοποιούμε το ονοματεπώνυμο μας και όχι κάποιο ψευδώνυμο.
10. Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.