ΔΤ ΕΣΜΥΕ: Eπέτειος 10 ετών από την ίδρυση του ΕΣΜΥΕ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Την ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, διάλεξε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) για να γιορτάσει την επέτειο 10 ετών από την ίδρυσή του. 10 έτη προσφοράς στην ελληνική μικροϋδροηλεκτρική ενέργεια.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου, τονίζοντας τη σημαντικότητα αυτού του πολύτιμου αγαθού στον πολιτισμό, την υγεία, την οικονομία και την ακεραιότητα του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Δυστυχώς, η παρούσα συγκυρία που η χώρα δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19), δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε την επέτειο του Συνδέσμου μας, βρίσκουμε όμως την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον ανανεωμένο ιστότοπο και το νέο λογότυπο του Συνδέσμου.

Το νέο λογότυπο του ΕΣΜΥΕ υποδηλώνει και αναδεικνύει την πολύτιμη και αδιαχώριστη σχέση του ανθρώπου με τον σημαντικότερο φυσικό πόρο και την σημασία της αναγκαιότητας της πολλαπλής και ορθολογικής χρήσης και διαφύλαξής του.

Ο νέος ιστότοπος του ΕΣΜΥΕ έχει γίνει με επίκεντρο τον χρήστη και φιλοδοξεί να παρέχει ένα σύγχρονο εργαλείο για την πληρέστερη και αμεσότερη ενημέρωση των επισκεπτών του για θέματα της τεχνολογίας των ΜΥΗΕ και γενικότερα θέματα που άπτονται των περιβαλλοντικών και ενεργειακών εξελίξεων στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Για να δείτε το μήνυμα του Προέδρου του ΕΣΜΥΕ κ. Βασιλικού Κωνσταντίνου για την επέτειο των 10 ετών από την ίδρυση του ΕΣΜΥΕ, παρακαλώ πατήστε εδώ (video).